– Fortrydelsesret –

Fortrydelsesret
Du har ret til at annullere dit køb og returnere dit produkt købt på webshoppen uanset årsagen hertil.

For at annullere et køb skal du informere os om, at du ønsker at annullere købet senest 14 dage, fra du har modtaget produkterne. Vi bytter julegaver til og med d. 31. januar 2023. For at annullere et køb og returnere et produkt er det en betingelse, at du sender en mail til hello@dottirnordicdesign.dk med oplysning om, hvorfor du ønsker at annullere dit køb.
 
Returnering
Når du har sendt mailen til os og dermed har informeret os om, at du ønsker at annullere købet, skal du returnere de købte produkter til os med Post Nord, GLS eller anden fragtfører. Du skal selv afholde udgiften til fragt ved returnering af produkter til os. Produktet skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Returnerede produkter skal sendes til:

Dottir K/S, Filmbyen 28 D, 2650 Hvidovre att. Christina Ottesen.

Ved returnering af produkter skal det returnerede være i væsentlig samme stand, som da du modtog produktet. Hvis produktet er åbnet og anvendt, er vi i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven berettiget til at foretage en reduktion i købesummen, som vi er forpligtede til at tilbagebetale til dig. Reduktionen svarer til produktets formindskede pris.

Husk ved returnering at vedlægge følgeseddel, ordrebekræftelse eller faktura. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Tilbageførsel af købesum
Når du har annulleret et køb og returneret produkterne, tilbagefører vi købesummen eller den reducerede købesum, såfremt vi har ret til reduktion. Vi returnerer beløbet til det betalingskort, som du har anvendt til køb af produktet inden 14 dage fra modtagelsen af det /de returnerede produkt(er).
Dottir K/S, Filmbyen 28 D, 2650 Hvidovre, Denmark. VAT# DK36709820, phone:+45 5326 3391